Mjød

Viking Blod 19%5 cl.    kr. 20,-
For at skabe denne mjød har vi kombineret den traditionelle bryg med tørret hibiscus. Foruden farven tilfører dette mjøden en krydret, aromatisk og floral eftersmag, som en god madeira.                    
Vikingernes Mjød 19%5 cl.    kr. 20,-
For at skabe en nuanceret mjød har vi tilføjet humle til Vikingernes Mjød. Det skaber en let krydret, aromatisk og sød mjød, der leder tankerne hen på en hvid portvin.
Gl. Dansk Mjød 19%5 cl.    kr. 20,-
Brygget med ingefær, som skaber en let krydret, aromatisk og halvsød mjød som leder tankerne hen på sherry.
Klapøjster Mjød 21,8%5 cl.    kr. 20,-
Med inspiration fra en dansk tradition har vi blandet denne mjød med snaps. Klapøjster Mjøden er kraftigere end den traditionelle mjød, men stadig bevares mjødens sødme og fyldige karakter.
Ribe Mjød 19%5 cl.    kr. 20,-
Ribe Mjød er brygget i forbindelse med fejringen af nordens ældste by - Ribe 1300 år. Opskriften er udarbejdet i samarbejde med Ribe Vikingecenter og den er tilført lidt Porse og æblesaft for at fremhæve frugtigheden og give mjøden en anelse mere syre i modspil til honningens sødme.
Jyde Mjød 20,8%5 cl.     kr. 20,-
Krydret bitter, skabt på 24 forskellige urter heriblandt birkeknopper, baldrian, pebermynte, have-Malurt, kalmusrod og blåbær. Dette er vores bud på en halvbitter.
Skjalde Mjød 19%5 cl.    kr. 20,-
Mjødurt er tilsat denne mjød, hvilket giver Skjalde Mjød et strøg af mandel. Skjalde Mjød er vores mildeste, og den har den rene honningsmag.
Fadlageret Mjød 19%5 cl.    kr. 30,-
Denne mjød lager vi i minimum 6 måneder efter Solero metoden, dette giver en fantastiks modnet smag som efter vores mening smager lige så godt som en 25 års gammel Portvin.
Old Danish Beer40 cl.    kr. 40,-
Blanding af 35 cl pilsner og 5 cl Gl Dansk